Muutoksen onnistumista tukevat palvelut

Muutoksen onnistumista tukevat palvelut

Olemme tuotteistaneet palvelumme, joilla tuemme sinua muutoksen onnistumisessa. Tuotteistuksen ansiosta saat tarvitsemasi palvelun avuksesi nopeasti ja edullisesti.

Arviointi

Riippumaton palvelun tai projektin arviointi antaa sinulle aina oikean tiedon palvelusi tai projektisi tilanteesta. Tämän tiedon avulla voit välttää kalliit virheet muutoksen toteutuksessa.

Tilaa arviointi palvelun hyväksymisen yhteydessä ja aina ennen projektin siirtymistä seuraavaan vaiheeseen.

Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilun asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan ja kehittämään palvelutoimintaasi ja -tuotteitasi.

Projektipäällikkö

Jätä hankkeesi projektipäälliköllemme. Hän on sertifioitu (IPMA, Prince2, COBIT jne.) ja kokenut muutoksen toteuttaja, joka pitää sinut ajan tasalla hankkeesi edetessä. Projektipäälliköt valitaan tarpeesi mukaan eri toimialojen osaajistamme.

Palvelujohtaminen

Voit antaa palvelusi johtamisen palvelupäälliköllemme. Hän on sertifioitu (ITIL, COBIT jne.) ihmisten ja prosessien johtamisen asiantuntija, joka organisoi lähtötilanteesta riippumatta palvelusi niin, että se toimii osoitettavalla tavalla tavoitteiden mukaisesti.

Arkkitehti, DevOps, Ohjelmistokehittäjä, Testaaja jne.

Pilviarkkitehtuurit, ohjelmistorobotiikka (Robotic Process Automation, RPA) ja toimintatiedon hyödyntäminen (mm. toimintatiedoista johdettu näyttö) ovat mielestämme nopeimpia keinoja digitalisaation hyödyntämisessä niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla.

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö.